preskoči na sadržaj

Srednja škola Vela Luka

 > Naslovnica
šKOLSKA GODINA 2023./2024.

STAJUN OD LUMBLIJE 2020.

Autor: Administrator , 26. 10. 2020.

Učenici Srednje škole Vela Luka sudjeluje i ove godine u manifestaciji " STAJUN OD LUMBLIJE" 2020. Radionica i natjecanje učenika programa kuhar JMO u izradi lumblije.

 

Radionica i natjecanje izrade LUMBLIJE- Srednje škole Vela Luka

27.10.2020. u kuhinji hotela Korkyra održana je radionica na kojoj su kuhari Srednje škole Vela Luka izrađivali LUMBLIJU, tradicionalnu lušku slasticu. Na radionici su sudjelovali učenici sva tri razreda. U ugodnom druženju učenici su naučili izrađivati ovu slasticu koju se desetljećima izrađivale naše bake. Nastavnici srednje škole bili su ti koji su degustirali, pa možemo reći da su bili poprilično zadovoljni. Ako bi istakli razred koji je napravio najbolju lumbliju- to bi bili trećaši -3C razred. Sve pohvale Lei Berković  za odlično razrađeno tijesto i Dinu Vapenskom koji je ovog puta bio odgovoran za tehnički pomoć (budući da najbolje  poznaje kuhinju Hotel Korkyra). Trećaši su već veterani u izradi lumblija i kao takvi pomogli su i ostalim razredima u pripremi, izradi, pečenju i degustaciji lumblija.

Dobro smo se zabavili, najeli, a i ponešto naučili. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, koji su omogućili radionicu, i veliko hvala Hotelu Korkyra na prostoru, pomoći i podršci.

Vidimo se i dogodine.

Kuhari Srednje škole Vela Luka




ŠKOLSKA GODINA 2022./2023.

STAJUN OD LUMBLIJE 2020.

Autor: Administrator , 26. 10. 2020.

Učenici Srednje škole Vela Luka sudjeluje i ove godine u manifestaciji " STAJUN OD LUMBLIJE" 2020. Radionica i natjecanje učenika programa kuhar JMO u izradi lumblije.

 

Radionica i natjecanje izrade LUMBLIJE- Srednje škole Vela Luka

27.10.2020. u kuhinji hotela Korkyra održana je radionica na kojoj su kuhari Srednje škole Vela Luka izrađivali LUMBLIJU, tradicionalnu lušku slasticu. Na radionici su sudjelovali učenici sva tri razreda. U ugodnom druženju učenici su naučili izrađivati ovu slasticu koju se desetljećima izrađivale naše bake. Nastavnici srednje škole bili su ti koji su degustirali, pa možemo reći da su bili poprilično zadovoljni. Ako bi istakli razred koji je napravio najbolju lumbliju- to bi bili trećaši -3C razred. Sve pohvale Lei Berković  za odlično razrađeno tijesto i Dinu Vapenskom koji je ovog puta bio odgovoran za tehnički pomoć (budući da najbolje  poznaje kuhinju Hotel Korkyra). Trećaši su već veterani u izradi lumblija i kao takvi pomogli su i ostalim razredima u pripremi, izradi, pečenju i degustaciji lumblija.

Dobro smo se zabavili, najeli, a i ponešto naučili. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, koji su omogućili radionicu, i veliko hvala Hotelu Korkyra na prostoru, pomoći i podršci.

Vidimo se i dogodine.

Kuhari Srednje škole Vela Luka




NAJAVA DOGAĐANJA

Facebook škole

 

Facebook stranica SŠ VELA LUKA

 

Škola koja promiče zdravlje

 

 

eTwinning  PROJECT

OTOK MOGUĆNOSTI

Island of possibilities

 

    - SŠ VELA LUKA -

ŠKOLA AMBASADOR EU

 za 2018./2019.šk.god.

za 2019./2020. šk.god.

za 2020./2021. šk.god.

za 2021./2022. šk.god.

za 2022./2023. šk.god.

 

 

 

 

 

PROJEKT SREDNJE ŠKOLE VELA LUKA

"ZELENO SJEME"

Facebook stranica Zeleno sjeme "Green Seeds"

web stranica "Zeleno sjeme" - "Green Seeds"

 

 

 

 

ŠKOLA ZA ŽIVOT

Škola za život "TZK"

 

 

 

VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

 

 

 

Za virtualnu šetnju školom

klikni na sliku!

ŠKOLSKA SHEMA

  MI SMO ŠKOLA U KOJOJ

  SE PROVODI ŠKOLSKA

   SHEMA

 

Tražilica
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi
Vježbeničke tvrtke

VJEŽBENIČKA TVRTKA

"TIARA DESIGN"

ŽIC

WEB stranica

Županijskog info-centra za mlade

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Srednja škola Vela Luka / Ulica 5. broj 9, HR-20270 Vela Luka / www.ss-vela-luka.skole.hr / ured@ss-vela-luka.skole.hr
preskoči na navigaciju